Niin siis joo. oletettavasti en kirjoittele tänne enää, koska minulla on uusi tarinablogi! :)  sinne ilmestyy jossain välissä kaikki nämä shotit ja tarinat korjattuina. (Tosin saattaa vähän kestää, kun on niin paljon tarinoita korjattavana ja uusia koko ajan tulee.) Joten jos kiinnostaa lukea jotain uudempia/parempia versioita vanhoista, niin tänne siis:

http://marieiosaakirjoittaa.blogspot.com/

Niin ja siit tyyliin tuo Vampyyritarina ja Sad Cinderella (Tosin molemmat ehkä ereillä nimillä) tulee kanssa sinne toiseen blogiin viimeistään vuoden päästä :D Kirjoitan eka vähän uusiksi niitä ja kirjoitan valmiiksi ne, ja sitten kerralla tungen ne tuonne UUTEEN blogiini. Siis elikkä joo noittenkaan jatkoa ei sitten tänne enää tule :D Blogin kumminkin jätän tänne, jotta jokainen, joka haluaa lukea täältä välttämättä noita tarinoita, mitä en ehkä laita uuteen blogiin laita (Kosketus rakkauteen, Musta enkeli..), niin niin... Niin siis täältä voi lukea niitä :D

Niin ja ilmoitampahan vain, että on myös hyyyvinkin mahdollista, että KAIKKI tämän blogin tarinat tulevat parin vuoden sisällä korjattuina ja valmiiksi kirjoitettuna tuonne blogspotin blogiin :D Mutta älkää odottako liikoja! Minulla on koulukiireitäkin sen verran paljoon, että tuota tuota.. No en oikein joka itla ehdi kirjoitella ja korjailla tarinoita. Joten niin. Oletettavasti ainakin vampyyritarina ilmestyy uudempaan blogiin vuoden sisällä. (En lupaa mitään!)