No nyt, kun olen tänne vuodatukseen jaksanut raahautua, voisin ilmoittaa, että en kyllä yhtään tiedä, milloin jatkoa tulee. Áiemmista jatkoista on ikuisuus, mutta minullapa on pitkä lista selitykseksi, miksi en ole voinut ja miksi en voi kovin kirjoittaa jatkoa:

No, ensimmäinen syy on se, ettei elämässäni mene hirveän hyvin. Syömishäiriön ( Joidenkin ihmisten mielestä anoreksian.. -.-) kanssa taistelu on aika uuvuttavaa, minulla on paljon huolia yms. En tässä nyt ihan kaikkea ala kertomaan.

Toinen syy onkin sitten se, ettei kertakaikkiaan huvita kirjoittaa jotain rakkausstooreja. Oma sydän on niin monesti särjetty tässä, että se alkaa masentamaan jo aika vitusti.

Kolmas syy onkin sitten se, että yrittäisin päästä peruskoulusta hyvillä arvosanoilla. Viimeisiä kokeita nytten lähiaikoina monia, mutta sitten, kun kesäloma alkaa, niin varmaankin ehdin ja jaksan kirjoittaa huomattavasti enemmän. ( Jos en roiku koko ajan uimassa, tai ottamassa aurinkoa. (( Kävisin lenkilläkin varmaan ja kaikkea, mutta eei.. Nekin on sitten kielletty.. )) Joten niin. Riippuu päivästä.. )

Jee, sekavaa. Minä menen nyt lihoittamaan itseäni juustolla ja hukuttaudun murheisiini. Hasta la vista.